Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Asalammualaikum :)

Tengok tajuk kat atas tuh. Nak join? Pastikan korang punya follower kurang 500. Macam aku T_T. Sape nak join boleh klik kat header yang comel nih :

miss Z berceloteh

Bilangan follower : 91. *k.nangis T_T

Maaf atas penggunaan aku kepada yang lebih tua. Jangan lupa tekan button like kat bawah nih ! :)

18 000 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z follower ke 93 anda...makasi sudi join ^^

FITRAH JAMIL said...

dari segmen yg sme

http://fitrah-cahayafitrah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

hi, dari segmen yg sama http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html. jom jom http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html and jom mng byk hadiah http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Fariz Reza [FR] said...

Nak jemput ZELYN boleh (^_*) ?
Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

✿nur hadifah✿ said...

dri segmen yg sama.. done follow ;)
follow me back XD

http://bloghadifahsabri.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

shichi7nana said...

Wahhh..saya ke 100.....Hi awak...saya join segmen ini juga...jom buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog~~

http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini dan folo #101. jom singgah sini balik :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

иιиα αмιяα said...

saya dari segmen yang sama. meh singgah sini. kalau sudi follow ye. saya follow balik :)

http://nynavsamyra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

LoveLicious ! said...

dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Ayuni Yusop said...

dari segmen yang sama!!
done follow(107#),hit me back k!!^^
btw,you have an awesome blog..suka bw here..


http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.Muink said...

dah follow kamu , dari segmen sama , selamat berkenalan . jemput singgah yer MuinkSnikerdoodle

jom tambah rakan =.=
Muink punya Facebook
Muink punya Twitter

mirul aar said...

Hai. dari segmen yang sama. done follow !

http://aarmirul.blogspot.com

iehahfarihah said...

salam,
singgah sini jap dari segment yg sama.
done follow awk.
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com/

thank..

::azmina nordin:: said...

salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Dini ✿ said...

hyee . dari segmen yang sama . done follow you :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

KC said...

salam kenal... da follow awak.. =)
dari http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Segmen miss z dah tamat...jom terjah blogger lain

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

ieka zurika said...

done follow. follow me back k. kita drp segmen yg sma ;)

http://iekalife1990.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...